Select Page

Poziv na radionicu: „Pustolovni turizam-Velika prilika za malo poduzetništvo“ koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije

Poziv na radionicu: „Pustolovni turizam-Velika prilika za malo poduzetništvo“ koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije

Na ovoj radionici će se između ostalog raspravljati o potrebama i trendovima u smislu aktivnog turizma, zatim idejama, mogućnostima i planovima kako se aktivirati kao poduzetnik u području aktivnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je stvoriti platformu za razvoj aktivnog turizma na području Županije Zapadnohercegovačke, te potaknuti lokalne potencijalne dionike na djelovanje u području ove vrste turizma.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma, gospođa Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK, a održati će se u srijedu, 30. siječnja 2019. godine u svadbenom salonu „Bagušić“ u Posušju, na adresi Kardinala Stepinca bb, s početkom u 11:00 sati.

Ova radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o., a ujedno je nastavak aktivnosti u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, na kojoj će vaše sudjelovanje biti od izuzetne važnosti, a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije info@eui-zzh.ba najkasnije do utorka, 29. siječnja 2019. godine do 12:00 sati.

OGLASI

Loading