Select Page

Predstava “Dvije majke” u Zagrebu

Predstava “Dvije majke” u Zagrebu

U nedjelju, 26. 5. 2018., dramska sekcija Frame Posušje sudjelovala je na V. Festivalu kršćanskog kazališta u Zagrebu s predstavom “Dvije majke”.

Ovo je jedini festival kršćanskog kazališta u cijeloj Hrvatskoj. Iz Posušja smo krenuli u ranim jutarnjim satima, a u Zagreb smo došli oko podne.

Odmah smo pošli na generalnu probu u dvoranu Svetog Franje gdje smo bili jako ugodno dočekani. Nakon probe otišli smo u franjevački samostan Hercegovačke franjevačke provincije u kojem smo i odsjeli. Tu smo slavili i Svetu misu koju je služio duhovni asistent Frame Posušje – fra Jozo Hrkać.

Zatim smo uzeli malo slobodnog vremena koje smo proveli odmarajući se i šetajući gradom. Poslije svega toga, u 20:00 sati uslijedilo je izvođenje predstave koja je ujedno bila i samo zatvranje V. Festivala kršćanskog kazališta. No, prije predstave gospodin Vladimir Gerić uveo nas je u kazališnu večer koja je bila u spomen na Vikija Glovackog.

Nakon izvođenja dramskog komada publika nas je dočekala s gromoglasnim pljeskom. Također, htjeli bi zahvaliti jako gostoljubivim fratrima u samostanima Dubrava i Sveti Duh, svima koji su pomogli oko tehničke podrške i svima onima koji su nas podržali na bilo koji drugi način.

Frama Posušje

OGLASI

Loading