Select Page

Predstavnici ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH na okruglom stolu u Europskom parlamentu u Bruxellesu

Predstavnici ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH na okruglom stolu u Europskom parlamentu u Bruxellesu

U sklopu grupe mladih iz Bosne i Hercegovine, predstavnici Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke od 4. do 6. prosinca 2018. godine boravili su u posjeti Bruxellesu gdje su na poziv zastupnice u Europskom parlamentu Željane Zovko posjetili Europski parlament.

U organizaciji Ureda zastupnice Zovko održan je okrugli stol na temu „Proširenje EU-a na Zapadni Balkan, mladi, te utjecaj rezolucije Europskog parlamenta – slučaj Bosna i Hercegovina“.

Govornici okruglog stola, uz zastupnicu Zovko, bili su i studentica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Magdalena Vučina i stalni izvjestitelj Europskog parlamenta za Bosnu i Hercegovinu Cristian Dan Preda.

Predstavnici ŽO Mladeži HDZ BIH ŽZH aktivno su sudjelovali u radu okruglog stola te su ukazali na brutalno preglasavanje Hrvata kada je u pitanju izbor hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Mladi iz BiH sudjelovali su i na predavanju o radu institucija Europske unije.

Kao znak zahvale, predstavnici Županijskog odobra Mladeži HDZ BiH ŽZH zastupnici Zovko uručili su prigodan poklon: Grb Županije Zapadnohercegovačke i grb hrvatskog naroda u BiH.

Vrisak.info

OGLASI

Loading