Select Page

Preko 600 mladih iz cijele Hercegovine u Posušju

Preko 600 mladih iz cijele Hercegovine u Posušju

U subotu, 18.9., održao se drugi Sportski susret Frama iz Hercegovine. Ove godine domaćin je bila Frama Posušje.

Ovaj festival se već ranije održavao u organizaciji Frame Posušje, a sada je Frama Hercegovina preuzela organizaciju. Na susretu su sudjelovali mladi framaši iz cijele Hercegovine, njih preko 600. Susret je započeo svetom Misom u 12:00 sati u kripti nove crkve u Posušju.

Misnim slavljem predslavio je fra Marin Karačić, Područni duhovni asistent Frame Hercegovina. Poslije svete mise framaši su načili zajedničku fotografiju na stepenicama nove crkve. Nakon duhovne okrijepe, slijedila je tijelesna okrepa u 13:00. Organizirani na pet punktova, volonteri su u kratkom roku poslužili ručak svima prisutnima.

Nakon ručka u povorci se krenulo prema gradskoj sportskoj dvorani. Anamarija Nujić, predsjednica Frame Hercegovine, svečano je otvorila ovaj sportski dio i zabava je mogla početi. Framaši su se natjecali u tri discipline. Za muški dio Frame bio je organiziran nogometni turnir, dok je za cure bio organiziran odbojkaški turnir. Turnir u stolnom tenisu održavao se u parovima. Smijeh, navijanje i borbenost bili su prisutni od prve do zadnje minute natjecanja. Na koncu susreta Fra Marin je podijelio zahvalinice svim sudionicima te pobjednicima uručio pobjedničke pehare. Naši nogometaši ostvarili su odlično treće mjesto u nogometu, ali važnije je bilo bratstvo i zabava nego sami uspjesi.

Rezultati:

Nogomet:

1. Kočerin
2. Humac
3. Posušje

Odbojka:

1. Široki Brijeg
2. Humac
3. Tomislavgrad

Stolni tenis:

1. Mostar
2. Međugorje
3. Široki Brijeg

Ovom prigodom se na poseban način zahvaljujemo Svadbenom salonu Bagušić koji nam je omogućio besplatni ručak i sve što je bilo potrebno za njegovu organizaciju na ovom susretu.

Frama Posušje

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading