Select Page

Prekrasni prizori Livanjskog polja u spotu Ivana Zaka

Prekrasni prizori Livanjskog polja u spotu Ivana Zaka

Još mi fališ ti” nova je emotivna balada iz glazbenog pera Ivana Zaka. Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših skladbi s novog albuma “Milion”.

Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, na Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše ćete se uživjeti u novu pjesmu. Pjevač posebnu zahvalnost upućuje Planinarskom ekološkom društvu Borova glava i Željku Krišti na realizaciji fenomenalnog spota, u kojem je glavna uloga povjerena Maji Petronić. Uz nju, spot krase i nadaleko poznati livanjski planinski konji. “Još mi tvoje sve fali, kao nikada moja si, i više nego što si bila. Još mi fališ ti, još moje sve ti pripada, al’ bolje s tobom jednom nego nikada…”, stihovi su u kojima će se mnogi prepoznati.

“Pjesma je nastala tik prije izdavanja albuma i posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, točnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao glazbenim trendovima. Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos. Ovo je peti spot, imamo velike planove što se tiče glazbe i videa unutar IZ produkcijske kuće”, istaknuo je Zak. Uostalom, najbolje se uvjerite sami gledajući novi spot koji je na Youtubeu već skupio blizu 700 tisuća pregleda.

vecernji.ba

OGLASI

Loading