Select Page

Preminuo Matthew Perry, omiljeni Chandler iz serije “Prijatelji”

Preminuo Matthew Perry, omiljeni Chandler iz serije “Prijatelji”

U 54. godini preminuo je glumac Matthew Perry.

Kako doznaje TMZ, glumac je preminuo u svojoj kući nakon određenih sportskih aktivnosti. Naime, izvori su rekli za njih da je Perry tijekom jutra bio na popularnom ‘piklbolu’ i to oko dva sata. Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog te pozvao 911.

Dugogodišnji Perryjev prijatelj za Daily Mail je rekao kako su svi u potpunom šoku.

– Ljudi plaču na telefonu i ne mogu prihvatiti ovu tužnu vijest. Nije tajna da se borio s drogom i alkoholom godinama, ali prije par tjedana smo pričali i činilo se kako je dobro. Bio je veseo, trijezan i pozitivan – rekao je.

Navodi kako je bio 17 puta na rehabilitaciji, ali da je Perry uvijek bio iskren oko toga i dan za danom se nosio sa time. 

– Ovo je užasna tragedija. Matt je bio iskreno dobar čovjek. Uvijek je bio prvi koji će otvorenih ruku dočekati nove ljude u terapiji i uvijek bi bio spreman volontirati, užasna je ovo vijest – rekao je. 

U posljednjoj objavi na Instagramu je objavio sliku iz jacuzzija uz status: ‘Oh, topla voda koja se pjeni oko tebe donosi sreću? Ja sam Mattman’.

Prošle je godine glumac objavio svoje memoare ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ u kojima je progovorio o najtežim trenutcima u životu. Priznao je da je u 49. godini umalo preminuo nakon što mu je puklo debelo crijevo zbog korištenja opioida.

– Doktori su rekli mojoj obitelji da sam imao dva posto šanse za preživljavanje. Priključili su me na nešto što se zove ECMO, aparat koji diše za tvoje srce i pluća. Nitko to ne preživi – napisao je u knjizi.

Uz prijatelje je snimio brojne filmove. 1997. godine je uz Salmu Hayek glumio u ‘Fools Rush In’, a 1999. uz Brucea Willisa u ‘The whole nine yards’.

Matthew je krenuo snimati i film ‘Servicing Sara’, uz Elizabeth Hurley. Međutim, početkom 2001. godine je otišao na odvikavanje pa je snimanje na kratko bilo prekinuto. 

OGLASI

Loading