Select Page

“PRIJATELJI ZA PRIJATELJA”: Prikupljeno preko pedeset tisuća maraka!

“PRIJATELJI ZA PRIJATELJA”: Prikupljeno preko pedeset tisuća maraka!

U nedjelju, 28. lipnja 2015. godine u velikoj Gradskoj športskoj dvorani u Posušju održana je velika humanitarna akcija pod nazivom „Prijatelji za prijatelja“ u organizaciji Vijeća mladih općine Posušje u kojoj je prikupljen novac za pomoć u liječenju Mate Šarića iz Rakitna.

Da je akcija završila uspješno doznajemo iz priopćenja koje je poslalo upravo Vijeće mladih općine Posušje, a kojeg prenosimo u cijelosti:

 

“Vijeće mladih općine Posušje

Priopćenje, humanitarna akcija PRIJATELJI ZA PRIJATELJA

Subota (13. lipnja 2015. godine) u Posušju smo pokrenuli humanitarnu akciju PRIJATELJI ZA PRIJATELJA, kojom smo podržali našeg prijatelja Matu Šarića u njegovoj životnoj borbi i nastavku liječenja. Akcija se proširila na područje cijele Hercegovine i trajala je sve do ponedjeljka (29. lipnja 2015. godine).

Petak (26. lipnja 2015. godine) u Kino dvorani u Posušju dramska sekcija Gimnazije Marka Marulića iz Tomislavgrada i KIC Tomislavgrad odigrali su dramsku predstavu KLUPKO na kojoj se od prodaje ulaznica prikupljeno 225KM.

U pretprodaji ulaznica prikupljen je iznos od 21,531.75 KM.

Na humanitarnoj večeri 28.lipnja od prodaje ulaznica prikupljeno je 12,360 KM, dok je od prodaje pića prikupljeno 1,434 KM.

Putem tekućeg računa prikupljeno je 6,605,77 KM, a putem deviznog računa 434,88 eura (što u KM iznosi: 848,016KM).

Humanitarnoj akciji pridružio se biciklistički klub PONY Posušje, koji je za vrijeme „Posuškog đira“ organizirao prikupljanje sredstava, te prikupio iznos od 2,093 KM.

Akciji PRIJATELJI ZA PRIJATELJA pridružili su se i djelatnici tvrtke ŠIŠOVIĆ, koji su donirali iznos od 5 309,5 KM.

Što znači da je u humanitarnoj akciji PRIJATELJI ZA PRIJATELJA ukupno prikupljeno
50, 407 KM.

Predsjednik Vijeća mladih općine Posušje, Mate Lončar zajedno sa dopredsjednicom Marijom Jurišić, u četvrtak (2. srpnja 2015. godine) je podnio izvještaj o ishodu akcije Mati i njegovoj obitelji, te naglasio da on i članovi Vijeća mladih općine Posušje, kao i svi ljudi koji su pomogli i dalje ostaju uz prijatelja Matu i uz njegovu obitelj.

Vijeće mladih općine Posušje u ime svih članova i u ime obitelji Šarić, zahvaljuje se svima, koji su na bilo kakav način podržali ovu akciju. Hvala sponzorima, medijima, kolegama iz Vijeća mladih Grude, onima koji su prodavali ulaznice i svima koji su nastupili na humanitarnoj večeri i svim dragim ljudima koji su se odazvali humanitarnoj akciji PRIJATELJI ZA PRIJATELJA.

„Želimo da naš Mate ozdravi!!!“”

Posušje.net

 

OGLASI

Loading