Select Page

Pročitajte priopćenje s Mokrog Doca nakon skandaloznog suđenja

Pročitajte priopćenje s Mokrog Doca nakon skandaloznog suđenja

Nogometaši HŠK Posušje su u 4. kolu m:Premijer lige na svom stadionu slavili protiv prvaka BiH Banjalučkog Borca rezultatom 1:0. Utakmicu je obilježio sudac Grbić povomd čega su se oglasili iz HŠK Posušje: Priopćenej prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

ovim putem upućujemo prigovor na skandalozno suđenje suca Zorana Grbića (Prijedor) kao i njegovih pomoćnika na nogometnoj utakmici koju su 8. kolovoza na Mokrom Docu odigrali HŠK Posušje i FK Borac iz Banja Luke, u sklopu 4. kola m:tel Premijer lige BiH.

Smatramo da je sudac Zoran Grbić od samog početka pokušavao utakmicu usmjeriti na stranu gostujuće ekipe dodijelivši čak pet žutih i jedan crveni karton u prvih 45 minuta utakmice što je izazvalo revolt i negodovanje publike.

Njegovo pristrano suđenje može se jasno vidjeti na snimkama budući da je izravan prijenos utakmice bio na tv-u, a bojimo se i pomisliti scenarija koji bi nam dotični izrežirao da utakmica nije bila u izravnom prijenosu.

Također, želimo istaknuti i nekoliko nepostojećih zaleđa na štetu domaće ekipe, te nastavak kartoniranja u utakmici bez ozbiljnog prekršaja od strane domaćina zbog čega se ne možemo oteti dojmu da nas je uz ovu utakmicu želio oslabiti i za nadolazeće susrete kroz suspenzije kartonima.

Sve navedeno nas navodi na razmišljanje ima li smisla nastavak natjecanja u M.tel Premijer ligi BiH koji smo uz ogroman trud i ulaganja izborili nakon 12 godina.

Smatramo da ovakve anomalije u nogometu u najmanju ruku ne pridonose dobrobiti i razvoju nogometa u Bosni i Hercegovini te Vas stoga pozivamo sve da pregledate snimke utakmice, odnosno dijelove u kojima sudac Grbić donosi sporne odluke, te nakon razmatranja poduzmete odgovarajuće mjere u skladu s Vašim ovlastima.

Na kraju poručujemo da Upravni odbor kluba sigurno neće dopustiti omalovažavanje HŠK Posušje.

Spremni smo iskoristiti sve mehanizme kako bismo zaštitili naš klub od daljnjeg ponižavanja.

Ako institucije nogometnog saveza ostanu “gluhe“ na naše negodovanje, naš klub spreman je poduzeti sljedeće korake kako bi zaštitili integritet HŠK Posušje i Bosanskohercegovačkog nogometa.

Srdačan pozdrav!

OGLASI

Loading