Select Page

Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Ovih dana u Parku prirode Blidinje boravi jako puno posjetitelja iz raznih krajeva koji su došli iskoristiti odmor, uživati u snježnim radostima, skijanju ali i planinarenju. Planinarenje je na ovim prostorima postao trend i svake godine vrhove planina pohodi sve veći broj planinara iz raznih planinarskih društava ali i onih koji jednostavno vole boravak u prirodi čiji je motiv druženje, izazov, zdrav način života, fotografiranje ili nešto drugo.

cvrsnica 2

Ova godina je počela jako dobro za mnoge planinare koje ni veliki minusi nisu mogli spriječiti u osvajanju vrhova. Tako su i trojica zaljubljenika u planinarenje i članovi planinarskog društva Pločno pohodili planinu Čvrsnicu. Odmah na početku nove nam godine svoju ljubav prema prirodi i Blidinju obilježili su ovim usponom.

cvrsnica 3

Ovi planinari su česti posjetitelji hercegovačke nam ljepotice i Parka prirode Blidinje, a ovo je dobar uvod u godinu koja je ispred nas i uspone koje će zabilježiti. Do sljedećeg uspona pogledajte par fotografija koje su zabilježili!

Blidinje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading