Select Page

Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Prvi ovogodišnji uspon na Čvrsnicu

Ovih dana u Parku prirode Blidinje boravi jako puno posjetitelja iz raznih krajeva koji su došli iskoristiti odmor, uživati u snježnim radostima, skijanju ali i planinarenju. Planinarenje je na ovim prostorima postao trend i svake godine vrhove planina pohodi sve veći broj planinara iz raznih planinarskih društava ali i onih koji jednostavno vole boravak u prirodi čiji je motiv druženje, izazov, zdrav način života, fotografiranje ili nešto drugo.

cvrsnica 2

Ova godina je počela jako dobro za mnoge planinare koje ni veliki minusi nisu mogli spriječiti u osvajanju vrhova. Tako su i trojica zaljubljenika u planinarenje i članovi planinarskog društva Pločno pohodili planinu Čvrsnicu. Odmah na početku nove nam godine svoju ljubav prema prirodi i Blidinju obilježili su ovim usponom.

cvrsnica 3

Ovi planinari su česti posjetitelji hercegovačke nam ljepotice i Parka prirode Blidinje, a ovo je dobar uvod u godinu koja je ispred nas i uspone koje će zabilježiti. Do sljedećeg uspona pogledajte par fotografija koje su zabilježili!

Blidinje.net

OGLASI

Loading