Select Page

RAKITNO ZA NASTAVAK POZITIVNIH PROMJENA: HDZ BIH iz Rakitna krenuo po uvjerljivu pobjedu

RAKITNO ZA NASTAVAK POZITIVNIH PROMJENA: HDZ BIH iz Rakitna krenuo po uvjerljivu pobjedu

Općinski odbor HDZ BIH Posušje organizirao je u petak 10. rujna 2016. prvi predizborni skup u okviru kampanje za opće izbore koji će se održati 2. listopada ove godine.

Skup je održan u Rakitnu, a prepuna dvorana žitelja iz Rakitna očit je dokaz da HDZ BiH uživa potporu ovog Temeljnog ogranka te da je na pravom putu.

Nakon intoniranja himne i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje i preminule članove HDZ BIH skupu se prvi obratio domaćin Dragan Soldo. On je pozdravio sve nazočne uvjeren u pobjedu na predstojećim izborima, te pozvao sve da u što većem broju izađu na izbore i daju svoj glas listi HDZ BiH.

Izvješće o radu u protekle četiri godine prikazano je u formi video projekcije. Nazočni su se mogli uvjeriti u veliki broj projekata koji su završeni. Također, prikazani su projekti koji su u tijeku, ali i oni projekti koji se planiraju raditi u budućnosti.

Ivan Ločnar, nositelj liste za Općinsko vijeće predstavio je sve kandidate na listi. Rekao je kako vjeruje da će ova lista, koja je spoj mladosti i iskustva, biti jamac da će se općina Posušje i u iduće četiri godine nastaviti razvijati (od infrastrukture,društvenog života, sporta, kulture, do gospodarstva i drugih bitnih sektora u našoj općini) i da će svi dati svoj doprinos u ostvarenju ciljeva, koji su i zacrtani u programu HDZ BiH.

Posljednji se skupu obratio kandidat za načelnika i još uvijek aktualni načelnik općine Posušje Branko Bago koji je sve nazočne upoznao o tome koliko je do sada učinjeno u njegovom mandatu te koji su planovi za budućnost. Posebno se osvrnuo na Park prirode Blidnje koji je ogroman potencijal općine . Još jednom je pozvao na zajedništvo, koje je došlo do izražaja u posljednje četiri godine. Rekao je kako posao nije bio lagan, jer je općina bila u velikim problemima na svim poljima prilikom preuzimanja vlasti, ali da se uspjelo ponovno izgraditi toliko potrebno povjerenje, zajedništvo, ozračje dijaloga i međusobne suradnje. Na kraju je pozvao da se ponovno ukaže povjerenje kandidatima na listi za Općinsko vijeće HDZ BiH i kandidatu za načelnika općine Posušje ispred HDZ BiH.

Ovime je i završen službeni dio programa, a druženje uz veliki broj članova, prijatelja i simpatizera HDZ BiH potrajalo je do kasno u noć.

Sljedeći predizborni skup najavljen je za nedjelju, 11. rujna 2016. u Rastovači kod Suveznika s početkom u 19 sati.

Budući da su isti dan prijevremeni izbori za sabor Republike Hrvatske, OO HDZ BIH Posušje pobrinut će se za izravno praćenje izbornih rezultata putem videozida.

Posušje.net/OO HDZ BIH Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading