Select Page

Raspjevana i rasplesana druga večer “Božića u Posušju”!

Raspjevana i rasplesana druga večer “Božića u Posušju”!

Jučer je upriličen drugi dan manifestacije „Božić u Posušju“, a jednom rječju bilo je fenomenalno. Zabavni program su naravno započeli naši najmlađi, kasnije nastavili školarci, a na kraju oni nešto malo starijji. Posjetitelji na Trgu hrvatskih branitelja pjevali je zajedno izvođačima, bilo je i plesa i naravno ugodnog druženja.

Vrtićanci dječjeg vrtića „Veseli školarac“ otvorili su drugi dan manifestacije, program su nastavili učenici OŠ Franice Dallera Vir. Uslijedio je i nastup HKUD-a „Vrisak“ Vir, a predstavili su se i osnovci iz škola Čitluk i Vinjani. Upriličeno je i čitanje božićne bajke, kao i igraonice za djecu. Bila je tu i popularna Fotkaona, pa su tako svi koji su to željeli, napravili lijepu uspomenu.

Predstavio je se i Cheerleading klub Posušje, a atmosferu su zagrijali najmlađi članovi HKUD-a „Fra Petar Bakula“ Posušje našim tradicionalnim plesovima, gangom i diplama, i tako još jednom pokazali kako naša kulturna baština živi i prenosi se na nove generacije.

Prekrasnim i usklađenim glasovima, prisutne su obradovale i djevojke iz klape Zvizdan, a a sami kraj druge večeri manifestacije „Božić u Posušju“, bendovi „Rock akademije“ rasplesali su posjetitelje svojim nastupima.

I ovog drugog dana gastro ponuda bila je na nivou, a posjećeni su naravno i bili štandovi s prigodnim rukotvorinama. Podsjećamo da je manifestacija „Božić u Posušju“ humanitarnog karaktera, pa će tako i ove godine prihodi od prodaje bakalara, kuhanog vina, rukotvorina posuških škola, kao i dio prihoda privatnih izlagača biti doniran u dobrotvorne svrhe Caritasu biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj.

Danas nastavljamo u istom ritmu, očekuje nas također bogat program. Nastupit će nam vrtićanci iz vrtića „Mama“ i „Šapica“, u programu su i čitanje bajke, kao i nastup OŠ Ante Brune Bušića Rakitno. U 17 sati slijedi ono što najmlađi željno iščekuju, a to je tradicionalno spuštanje Djeda Božićnjaka! Danas će biti upriličene i radionice za djecu u organizaciji gimnazijalaca, a kao šećer na kraju, publiku će veselim notama zabaviti tamburaški sastav „Forte“! Svi ste naravno dobrodošli!

Veliku fotogaleriju drugog dana manifestacije „Božić u Posušju“ pogledajte na sljedećim poveznicama: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02cv2BCNxxSH4RraRuJfUxYZ1pn7ZuigoSE2uac8FApeKnXEpkUYFT2HCyxJJrwPR8l&id=100066348771280&mibextid=Nif5oz i https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02W1mQeqW3oSgR9y2pk2LhzULcnP8VPMCrmsLxbmosp4Q3LdfAUXH4NHD9Ec8RTL3ml&id=100066348771280&mibextid=Nif5oz 

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading