Select Page

Regionalno natjecanje „Spelling Bee“ – bravo za Kristijana i Luku!

Regionalno natjecanje „Spelling Bee“ – bravo za Kristijana i Luku!

U srijedu, 6. travnja 2016. godine, u Američkom kutku Mostar i Narodnoj knjižnici HNŽ održano je regionalno natjecanje “Spelling Bee/Pčelica Sricanja”. Sudjelovalo je oko 60 učenika s područja Hercegovine, a našu školu su predstavljali pobjednici sa školskog natjecanja „Spelling Bee“ Luka Ramljak, 1.b i Kristijan Mihalj, 1.c.

Prvo mjesto osvojio je Tarik Raljević (Gimnazija Mostar), drugo mjesto pripalo je našem učeniku Kristijanu Mihalju, a treće mjesto Nedimu Baljiću (JU Srednja škola Jablanica). Bravo za Kristijana koji se među ostalim talentima za slovkanje engleskih riječi uspio izdvojiti kao drugi najbolji u ovom inače iznimno popularnom natjecanju u zemljama engleskog govornog područja. Ne smijemo zaboraviti ni Luku s osvojenim četvrtim mjestom te mu upućujemo iskrene čestitke.

Kristijan se ovim rezultatom plasirao na državno Spelling Bee natjecanje koje će biti održano 14. svibnja 2016. godine u Sarajevu. Želimo mu puno sreće na državnom natjecanju, a nadamo se, naravno, da će ponoviti postignuti uspjeh s regionalnog natjecanja!

gfgm-posusje.com

OGLASI

Loading