Select Page

Rezultati su stigli: Donosimo imena pobjednika matematičkog natjecanja u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Posušju

Rezultati su stigli: Donosimo imena pobjednika matematičkog natjecanja u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Posušju

Danas se u Osnovnoj školi Ivana Mažuranića u Posušju održalo uzbudljivo i izazovno matematičko natjecanje. Na ovom događaju okupili su se talentirani učenici iz različitih razreda kako bi pokazali svoje znanje i sposobnosti u rješavanju matematičkih zadataka. Natjecanje pruža mladim matematičarima priliku da istaknu svoje talente, razviju vještine i prošire znanje.

Aktiv matematike i novi ravnatelj škole Stipe Bešlić, organizirali su natjecanje kako bi potaknuli učenike na razvijanje ljubavi prema matematici i potaknuli ih na sudjelovanje u dodatnim aktivnostima. Ovaj događaj također promiče timski rad, komunikacijske vještine i sportski duh među sudionicima. Učenici se natječu u rješavanju raznolikih matematičkih zadataka koji pokrivaju teme poput aritmetike, algebre, geometrije i logike.

Natjecanje ne samo da potiče razvoj matematičkih vještina kod učenika, već također naglašava važnost mentorske podrške i suradnje s nastavnicima.

Ove godine natjecanje je privuklo mnogo sudionika, što ukazuje na rastući interes mladih prema matematici. Pobjednici su nagrađeni nagradama i priznanjima, što će im pružiti dodatnu motivaciju za usavršavanje u matematici.

Organizatori zahvaljuju sponzorima Đak Sport, CM, BINVESTProdajni centar Oli te Općina Posušje koji su osigurali vrijedne nagrade.

Rezultati su stigli u podne:

Šesti razredi:

1. Lucija Bakula,

2. Josip Đerek,

3. Stipe Pavković.

Sedmi razredi:

1. Ivano Bago,

2. Tomislav Bago,

3. Luka Pekas.

Osmi razredi:

1. Petra Ćesić,

2. Mate Ćuk,

3. Andrija Galić.

Deveti razredi:

1. Marija Kovač,

2. Jelena Biško,

3. Lukas Jukić.

Prvoplasirani učenici dobili su tablete, drugoplasirani poklon bonove u iznosu od 100 KM u Đak Sportu, a trećeplasirani poklon bonove u iznosu od 50 KM u CM-u.

Posušje.info

OGLASI

Loading