Select Page

Senzacionalana Lučić – Baroni u polufinalu Australian Opena

Senzacionalana Lučić – Baroni u polufinalu Australian Opena

Mirjana Lučić-Baroni senzacionalno se probila do polufinala Australian Opena pobijedivši u četvrtfinalu petu tenisačicu svijeta Čehinju Karolinu Pliškovu sa 6-4, 3-6, 6-4 nakon jednog sata i 47 minuta igre. Za plasman u svoje drugo pojedinačno Grand Slam finale nakon Wimbledona 1999. Mirjana će se boriti protiv Amerikanke Serene Williams.

“Nikada neću zaboraviti ovaj dan, ovime je ispravljeno sve ono loše što mi se u životu dogodilo”, izjavila je hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni neposredno nakon što je u Rod Laver Areni u Melbourneu svladala petu tenisačicu svijeta.

“Ne mogu vjerovati. Ovo je čudesno. Mogu samo reći da je Bog milostiv. Ne mogu vjerovati da sam ponovno u polufinalu. Malo sam šokirana”, izjavila je Lučić-Baroni u razgovoru s nekadašnjom proslavljenom australskom tenisačicom Rennae Stubbs koja je do ove godine bila jedina igračica koju je Hrvatica s američkom adresom uspjela pobijediti u Melbourne Parku u pojedinačnoj konkurenciji.

Nakon pobjede Mirjana Lučić-Baroni nije mogla suspregnuti suze. Reagirala je vrlo emotivno. Jednostavno, teško je pronalazila riječi, a onda je kleknula, prekrižila se i zaplakala.

gol.hr

OGLASI

Loading