Select Page

Šest kuglača Posušja kvalificiralo se za pojedinačno prvenstvo KSFBiH

Šest kuglača Posušja kvalificiralo se za pojedinačno prvenstvo KSFBiH

Dobre vijesti nam stižu i iz Kuglačkog kluba Posušje. Šest kuglača su naime, ovaj vikend u Mostaru odigrali kvalifikacije Federacije Bosne i Hercegovine za prvaka države. Prema propozicijama, nastup u Sarajevu izborilo je dvanaest igrača koja se natječu za prvaka Federacije BiH. Odlična vijest je da je svih šest izrača iz posuškog kluba osvojilo plasamn u Sarajevo. „Naši igrači su odličnom igrom i borbenosti osigurali plasman u završnici“, kazali su nam iz Kuglačkog kluba Posušje.

Najbolji u dva nastupa je bio Ivan Iko Petric sa 650 u prvom i 629 oborenih čunjeva u drugom nastupu. S ukupnih 1279 oborenih čunjeva, Ivan je bio najbolji pojedinac na kvalifikacijama u Mostaru.

Spomenut ćemo i rezultate ostalih igrača i posuškog kuglačkog kluba. Mario Prljević je osvojio treći plasman s 1234 srušena čunja, šesti rezuktat je imao Dragan Mišetić s 1187b oborenih čunjeva, Pere Petric je imao sedmi rezultat s 1180 oborenih čunjeva, Bernnard Malenica je bio deveti s 1165 oborenih čunjeva, a Ivo Petric je posljednji iz posuškog kluba koji se plasirao u Sarajevo s 1134 oborena čunja.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading