Select Page

SIPA uhitila 13 osoba

SIPA uhitila 13 osoba
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) i dalje provode operativnu akciju ”Bjegunac” u okviru koje je do sada na području Bijeljine, Brčko distrikta, Špionice, Pelagićeva i Orašja, slobode lišeno 13 osoba.

Uhićeni su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kaznena djela ‘‘Organizirani kriminal” u vezi s kaznenim djelom ”Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” iz Kaznenog zakona Brčko distrikta BiH.

Tijekom dosadašnjih istražnih radnji u predmetu kodnog naziva ”Bjegunac” policijski službenici SIPA-e su otkrili i privremeno oduzeli 82,76 grama opojne droge kokain i 27,19 grama smjese, te 5936.012 grama opojne droge marihuana, tri drobilice, jednu vagu, 170 komada sjemenke indijske konoplje, 105 komada tableta, streljivo – 82 komada, šest ručnih bombi, dva putnička motorna vozila, 21 mobilni telefon s pripadajućim SIM karticama, uređaj za ometanje signala, 1.515 eura i 1.500 KM, kao i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Osobe lišene slobode privedene su u službene prostorije, nad njima je u tijeku kriminalistička obrada, priopćeno je iz SIPA-e.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading