Select Page

Širić: ”Ovo može samo Posušje i posuško srce koje imamo da se borimo do zadnjeg trenutka”

Širić: ”Ovo može samo Posušje i posuško srce koje imamo da se borimo do zadnjeg trenutka”

Košarkaši Posušja su nakon velike drame u okviru 12. kola Lige Bosne i Hercegovine na svom parketu savladali ekipu Borca rezultatom 75:74, a junak utakmice Ivica Širić je za MeridianSportBH prokomentirao ovaj meč.

Ivica Širić je dalekometnom trojkom sa 10 metara u posljednjoj sekundi donio slavlje svojoj ekipi, što možete pogledati OVDJE. On je nakon susreta za MeridianSportBH pričao o samoj utakmici i osjećaju nakon fantastičnog koša za pobjedu.

”Prije svega, Borac je bio veliki favorit i to smo znali. Prošli tjedan smo imali velikih problema. Trenirali smo sa četiri-pet igrača, veći broj suigrača je bio pod temparaturom. Danas smo igrali i bez trenera Domagoja Kujundžića, koji je bolestan i samim tim je ova pobjeda još veća.

”Osjećaj nakon postignutog koša za pobjedu je izvanredan i nešto neopisivo. Mislim da ovo može samo Posušje prirediti i igrači koji igraju za ovaj klub, domaći momci, pojačani sa dva Amerikanca. Ovo može samo Posušje i posuško srce koje imamo da se borimo do zadnjeg trenutka” – rekao je junak utakmice Ivica Širić .

On je govorio i o raspoloženju u ekipi nakon pobjede nad banjalučkim mimčadi i planovima za nastavak sezone. U sljedećem kolu bi oni trebali igrati protiv Čelika, ali su velike šanse da se ovaj susret neće ni održati zbog problema koje klub iz Zenice ima.

”Što se tiče nastavka sezone, naredno kolo je utakmica protiv Čelika. Vidjeti ćemo što će biti s njima, ali mi ne letimo nigdje. Cijelu sezonu to pričamo, idemo utakmicu po utakmicu i samo da bude što manje povreda i da smo na okupu. To će dati najveću snagu. Ne letimo nigdje, čvrsto smo na zemlji i to ponavljamo cijelo vrijeme” – završio je Širić.

MeridianSportBiH/Foto: Posušje info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading