Select Page

Široki Brijeg: KUD Mokro održao veliki koncert u povodu 20. obljetnice od osnutka

Široki Brijeg: KUD Mokro održao veliki koncert u povodu 20. obljetnice od osnutka
Kulturno – umjetničko društvo Mokro iz Širokog Brijeg održalo je dvosatni koncert u povodu 20. obljetnice osnutka društva.

Koncert je održan u dvorani Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu, a svi posjetitelji su mogli uživati u plesovima, pjesmama i nošnjama zapadne Hercegovine, Rame, Busovače, Slavonije, hrvatskoga Zagorja i Linđe.

Predsjednica društva Slavica Ćužić istaknula je kako je koncert samo dio onoga što društvo baštini od svoga osnutka te da je nemoguće u dvosatnom programu prikazati sve.

Nadamo se da je publika uživala jer smo uživali i mi pripremajući ovaj koncert kroz proteklih godinu dana. S intenzivnijim pripremama smo počeli zadnjih mjesec dana. Volimo kazati da smo u ovo utkali svu našu ljubav prema kulturnoj baštini te smo s ljubavlju sve dali publici, kazala je Ćužić dodajući kako su u pripremama koncerta svi članovi dali od sve od sebe.

Ponosni smo na našu dječju skupinu koja je dala poseban pečat ovom koncertu. Njihovi su igrokazi nasmijali publiku, a oni su pokazali kako mogu biti mali glumci, ali s velikim srcem, dodala je.

Pred sami kraj programa zaslužnim pojedincima dodijeljene su zahvalnice.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading