Select Page

Sjajna utakmica na Policama: Podjela bodova Leotara i Posušja

Sjajna utakmica na Policama: Podjela bodova Leotara i Posušja

U zaostali susret 6. kola Premijer lige Leotar i Posušje ušli su sa dosta problema u igračkom kadru. Ipak, to se nije osjetilo, s obzirom da smo vidjeli kvalitetan, ali i efikasan susret.

Na kraju je završilo 2:2, iako su gosti nakon prvog dijela vodili 2:0 i imali sve u svojim rukama.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, imali loptu više u svom posjedu, a prvu priliku imao je Ljubić, no nije pogodio.

Leotar nije mogao do pravih prilika, a PLAVO-BIJELI su poveli nakon kontranapada u 25. minuti. Siguran je bio Lauš. Sedam minuta kasnije na semaforu je pisalo 0:2.

Luka Begić izlazi jedan na jedan sa domaćim golmanom i novo slavlje gostiju. Činilo se da je Posušje bliže pobjedi, no već u drugoj minuti drugog poluvremena pogodak.

Strijelac je bio Sekulović i to je dalo snagu domaćima. ‘Probudili’ su se, te Asim Zec u 56. minuti vraća stvari na početak.

Leotar prijeti u 72. minuti preko Milovića, ali Galić je siguran.

Do kraja bez puno uzbuđenja i ostalo je 2:2.

U nedjelju na Mokri Dolac dolazi višestruki prvak BiH – HŠK Zrinjski. Očekuje se još jedan veliki derbi na prepunom tribinama.

Ćorić: Ostaje žal, ali možemo biti zadovoljni

Imali smo odličnu situaciju u prvom poluvremenu, prednost od dva gola i mogli smo postići još neki pogodak. Na poluvremenu sam ukazao momcima da moramo biti koncentrirani, naročito kod prekida i evo, nismo ni izašli iz svlačionice, korner i neshvatljivo da njihov najveći igrač ostane sam na drugoj stativi i dadne krila Leotaru. Drugi gol je došao iz naše greške, ali kad sve sagledati mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, Leotar u drugom i rezultat je realan, rekao je nakon utakmice tener Denis Ćorić te dodao:

S obzirom da smo vodili 2:0 ostaje mali žal, ali isto tako sigurno na vrućem terenu možemo biti zadovoljni. Znamo kakvih problema imamo po pitanju zdravstvenog problema. Neki igrači su dali 300 posto da odigraju današnju utakmicu, znamo kakva je situacija bila u svlačionici i možemo biti zadovoljni.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading