Select Page

Skandal u Dublinu! Navijači BiH prekinuli minutu šutnje za pariške žrtve!

Skandal u Dublinu! Navijači BiH prekinuli minutu šutnje za pariške žrtve!

Navijači Bosne i Hercegovine teško su se osramotili u Dublinu jer su iskoristili žrtve Pariza da bi iskazali politički stav i odaslali poruku, koja bi u svakoj drugoj situaciji imala smisla. Naravno, Irci su ih izviždali, a tamošnji novinari ostali u čudu te ih kritizirali u tekstovima i prijenosima uživo.

Tijekom minute šutnje za sve poginule u terorističkom napadu 13. studenog, navijači BiH počeli su vikati “Palestina, Palestina” i time pokazali potpuno nepoštovanje. Ne samo za žrtve u Francuskoj, već i samoj Palestini jer sigurno nikome ne bi bilo drago preko leđa mrtvih odašiljati poruku.

Za ovako nešto trebala bi uslijediti kazna Nogometnom savez Bosne i Hercetovine, tako da se barem deklarativno pokaže da u civiliziranom svijetu nema prostora za ovako nešto. Istina jest da nisu vikali svi prisutni navijači usred minute šutnje, ali nekolicina jest i čuli su se na cijelom stadionu, gdje je vladala gromoglasna tišina unatoč tome što je bilo prisutno 50 tisuća ljudi.

Svi iole normalni svjesni su žrtava u Palestini i katastrofe koja im se događala i događa, no jednako tako bi svi iole normalni barem minutu zatomili podjele i odšutjeli u znak poštovanja prema poginulima, u znak poštovanja prema njihovim bližnjima. Nažalost, i ta minuta bilo im je previše…

vecernji.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading