Select Page

Ski klub Libertas iz Dubrovnika organizira natjecanje u skijanju na Blidinju

Ski klub Libertas iz Dubrovnika organizira natjecanje u skijanju na Blidinju

Ski klub Libertas iz Dubrovnika organizira vikend u Parku prirode Blidinje za skijaše, sanjkaše i izletnike. Uz dvodnevno druženje održat će se Otvoreno prvenstvo Dubrovačko -Neretvanske županije u alpskom skijanju – veleslalom. Natjecanje započinje na skijalištu Blidinje Ski & Nature Park u subotu 28. veljače, a start utrke je u 11:30.

Osim članova ski kluba Libertas, prijaviti se mogu i svi ostali koji žele sudjelovati na ovom natjecanju bez obzira odakle dolaze. Kako će se natjecanje održati na jednom dijelu staze, kao do sada, svi ostali skijaši moći će nesmetano uživati u skijanju. Iako ovih dana na Blidinju vlada tmurno vrijeme sa kišom, narednih dana vremenske prognoze najavljuju temperature oko nule i prestanak oborina, tako da se očekuje pogodno vrijeme za još jedan skijaški vikend.

Za natjecatelje iz Dubrovnika osiguran je prijevoz i smještaj, a planirani polazak je u subotu, 28. veljače u 5:30h ispred sportske dvorane u Gospinu polju. Povratak je u nedjelju, 1. ožujka u večernjim satima. Obrazac možete popuniti https://docs.google.com/forms/d/1HCldXjHAoveZFuWliZsxEzI_Tr_wY-mn9aBGI03ti44/viewform?c=0&w=1.

Sve informacije možete dobiti na: kontakt tel. 099/ 27 77 277 ili e-mail: ski.libertasprijave@yahoo.com

Blidinje.NET

OGLASI

Loading