Select Page

STREET FOOD FEST: Mnoštvo posjetitelja prvog dana

STREET FOOD FEST: Mnoštvo posjetitelja prvog dana

Kako je već danima najavljivano u prelijepom parku uz rijeku Lišticu otvoren je prvi Street Food Fest u Širokom Brijegu. Festival koji je tek počeo a rekli bismo već brendiran zahvaljujući odličnoj organizaciji ekipe koja se pobrinula za ovu vrhunsku gastro zabavu u ovom dijelu Hercegovine. Odaziv posjetitelja na ovaj događaj je iznad svih očekivanja.

Da je tomu tako svjedoči i Veljko Barbieri vrlo jako gastro ime u cijeloj regiji premda dolazi iz Hrvatske. On je prvi gost i voditelj ovog hvale vrijednog projekta za koji vjerujemo da će rasti iz godine u godinu te se tako svrstati uz rame već postojećim glazbenim (WHF) I filmskim (MFF) festivalima u Širokom Brijegu. Poznatom gastro nomadu u voditeljskoj ulozi pomogla je i lijepa voditeljica Dajana Jorgić.

Na fino uređenim štandovima, kućicama posjetitelji ovog gastro događaja mogli su kušati posebne vrste burgera, jela japanske kuhinje, biftek sendviče, meso odležamo u komorama suhim zrenjem. Uz sve to svakako slatkiše i sladolede. Da ne bi prisjelo organizatori su se pobrinuli dovesti odlične craft pivare koji su također oduševili sa svojim proizvodima koji su jako dobro pristajali uz ovu odličnu i zanimljivu gastro ponudu, piše ABCportal.info

Za zabavni dio večeri festivala brinuti će poznati riječki bend Belfast Food, XD Band, Dva i po čo’eka.

Festival traje još danas a ulaz je za sve posjetitelje i goste slobodan.

Abcportal.info

OGLASI

Loading