Select Page

“SUPER” INTER: Sedma pobjeda u nizu za Kovačevu momčad!

“SUPER” INTER: Sedma pobjeda u nizu za Kovačevu momčad!

U odgođenoj utakmici 11. kola Prve ženske nogometne lige FBiH, nogometašice ŽNK Inter iz Posušja deklasirale su na svom terenu ŽNK Mladost iz Nević Polja sa 6:0 i došli do sedme ligaške pobjede u nizu bez primljena pogotka.

Budući kako je gostujuća ekipa ekipa na utakmicu došla sa samo devet igračica u zapisniku, nije se očekivalo ništa drugo nego nova tri boda ove jeseni odličnih Posušanki.

Povele su već u 5. minuti preko Ivane Tomić, a već u 8. prednost je udvostručila Anica Čutura. Do poluvremena domaće nogometašice postižu još jedan gol. Svoj prvijenac za klub postiža mlada i nadarena 13-godišnja Lucija Landeka.

U drugom dijelu, unatoč izmjenama i rotacijama trenera Tomislava Kovača, vidjeli smo još tri pogotka.

Igrala se 48. minuta kada Ana Grubišić postiže četvrti gol za Inter, dok drugi gol na utakmici postiže Anica Čutura u 66. minuti za 5:0. Konačnih 6:0 u 66. minuti postavila je još jedna buduća zvijezda kluba s Mokrog Doca 14-godišnja Marija Marić golom sa bijele točke.

Ovom utakmicom nogometašice Intera zaključila su odličnu sezonu. Najuspješniju u kratkoj povijesti kluba. Sa osam pobjeda i dva poraza jesenski dio sezone završile su na drugom mjestu sa 24 boda. Četiri više ima vodeći Libero iz Goražda, dok treće mjesto zauzima FK Sloboda sa 22 boda.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading