Select Page

Susreti pjesnika iz Imotske krajine i Zapadne Hercegovine postaju tradicija

Susreti pjesnika iz Imotske krajine i Zapadne Hercegovine postaju tradicija

Međunarodni pjesnički susret Susreti i zapisi u kamenu u organizaciji Gradske knjižnice fra Petra Bakule iz Posušja u petak je ponovno u Tribistovu okupio pjesnike iz Imotske krajine i zapadne Hercegovine.

Stihove su govorili: Slavo Antin Bago, Vesna Ujević, Emil Raspudić, Anđelka Hrkać koja je čitala pjesme Snježane Jelinić, Mladen Vuković, Miljenka Koštro koja je pročitala i jednu pjesmu Sanijele Matković, Ivan Bitanga, Blanka Kraljević, Jerko Mandurić, Marina Alerić-Bebić, Renata Naletilić, Marija Lovrić, Josipa Milas i Božena Pandža.

I ovaj međunarodni pjesnički susret, kao i oni prethodni, održan je na staroj čatrnji pored stare škole u prekrasnom i prirodnom ambijentu. ”Ovakve susrete ćemo sigurno nastaviti održavati, a planiramo i neke dodatne sadržaje kako bi još više obogatili kulturnu scenu u Posušju i našoj Hercegovini”, kazao je Ljubo Kovač koji je i moderirao programom tradicionalnog pjesničkog susreta u Tribistovu.

U svojevrsnom zelenom amfiteatru, osim u svojoj poeziji, pjesnici su mogli uživati i u kušanju domaćih specijaliteta koje su priredili ljubazni domaćini.

OGLASI

Loading