Select Page

Tomislav Barišić stiže na Mokri Dolac, Ivan Čurjurić se vraća u Premijer ligu

Tomislav Barišić stiže na Mokri Dolac, Ivan Čurjurić se vraća u Premijer ligu
Bivši igrači Zrinjskog Tomislav Barišić (27) i Ivan Čurjurić (31) mogli bi ove zime pronaći nove klupske angažmane nakon što su od prošlog ljeta postali slobodni igrači, odnosno razišli se s mostarskim klubom.

Rođeni Posušanin, Barišić će kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv pojačati redove vodeće momčadi 1. lige FBiH HŠK Posušja, te osnažiti konkurenciju na desnom boku.

Iskusni branič, koji je u karijeri osim dresa Zrinjskog nosio dresove Zagreba, Veleža, Rudeša, Celja i Dinama II će sigurno itekako dobro doći momčadi Denisa Ćorića u borbi za povratak u Premijer ligu BiH, a prilagodba mu ne bi trebala dugo trajati jer je već trenirao sa svojim novim siugračima.

S druge strane u sarajevskim medijima se pojavila informacija, kako je bivši igrač Zrinjskog i Željezničara, rođeni Zadranin Ivan Čurjurić blizu angžamana u sarajevskom Olimpiku, trenutačno poslijednoplasiranoj momčadi Premijer lige, ali koja će učiniti sve da ostane u ligi.

Čurjurić je osim u navedenim premijerligašima nastupao još u Hajdukovim mlađim kategorijama, Zagrebu i Zadru a ima i bogato iskustvo igranja na Cipru te u Grčkoj i Rumunjskoj.

Oba igrača bi trebala i službeno pristupiti navedenim klubovima u idućim danima, a prijelazni rok se u BiH polako zahuktava, za očekivati je još zanimljivih odlaznih i izlaznih transfera.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading