Select Page

Toni Benz iz Vira pobjednik 12. Malonogometnog turnira u Vinjanima

Toni Benz iz Vira pobjednik 12. Malonogometnog turnira u Vinjanima

Završen je i 12. Malonogometni turnir Hercegovački Vinjani, pobjednik ove godine je ekipa TONI BENZ VIR.

Oni su nakon boljeg izvođenja šesteraca pobjedili ekipu FITNES CENTRA SPORTS ART PROTEINI.SI, regularni dio utakmice je završen bez pogodaka.

Prije toga je odigrana utakmica za 3.mjesto u kojoj je ekipa YOUNG BOYS MRVELJI bila bolje od ekipe MNK TIĆI sa rezultatom 7:4.

Između je održana tradicionalna VINJANSKA ALKA, najbolje očekuje večera u Super grillu. Ovogodišnji pobjednici Vinjanske alke su Marko Kukić i Kristijan Marić, dok su drugo mjesto osvojili Ante Lončar i Petar Lončar. Prvo i drugo mjesto nagradio je SUPER GRILL.

Na poluvremenu finalne utakmice nastupile su članice Cheerleading kluba Posušje, koju su prekrasnim izvedbama oduševile okupljenu publiku.

Nagradu za osvojeno prvo mjesto uručio je predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, gospodin Ivan Lončar, za drugo mjesto nagradu je uručio predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje i direktor Mesne industrije Rakitno, gospodin Ivan Pavković, dok je nagradu za treće mjesto ručio predsjednik Športskog saveza općine Posušje i ravnatelj Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, gospodin Zvonimir Širić. Nagradu za najboljeg igrača uručio je predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Vlado Kraljević, a najboljim igraćem proglašen je Franjo Delić iz pobjedničke ekipe Toni benz Vir. Nagradu za najboljeg golmana uručio je sudac turnira, gospodin Ante Lončar, a najbolji golman turnira je Dejan Rašić iz ekipe Fitnes centar Sports Art Proteini.Si. Nagradu za najboljeg strijelca turnira uručio je sudac turnira, gospodin Hrvoje Erceg, a najbolji strijelac turnira je Danijel Mikulić iz ekipe Young Boys Mrvelji. Nagradu za fari play ekipu i najboljeg voditelja ekipe uručio je u ime organizatora, jedan od organizatora, Tomislav Lončar, a najboljim voditeljem ekipe proglašen je Dado Ivanković, voditelj ekipe Rakitno, dok je nagradu fair play ekipe osvojila ekipa Malonogometni klub TIĆI iz Širokog Brijega.

Na kraju večeri bilo je izvlačenje tombole.

Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju turnira!!!

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading