Select Page

Toni Benz iz Vira pobjednik 12. Malonogometnog turnira u Vinjanima

Toni Benz iz Vira pobjednik 12. Malonogometnog turnira u Vinjanima

Završen je i 12. Malonogometni turnir Hercegovački Vinjani, pobjednik ove godine je ekipa TONI BENZ VIR.

Oni su nakon boljeg izvođenja šesteraca pobjedili ekipu FITNES CENTRA SPORTS ART PROTEINI.SI, regularni dio utakmice je završen bez pogodaka.

Prije toga je odigrana utakmica za 3.mjesto u kojoj je ekipa YOUNG BOYS MRVELJI bila bolje od ekipe MNK TIĆI sa rezultatom 7:4.

Između je održana tradicionalna VINJANSKA ALKA, najbolje očekuje večera u Super grillu. Ovogodišnji pobjednici Vinjanske alke su Marko Kukić i Kristijan Marić, dok su drugo mjesto osvojili Ante Lončar i Petar Lončar. Prvo i drugo mjesto nagradio je SUPER GRILL.

Na poluvremenu finalne utakmice nastupile su članice Cheerleading kluba Posušje, koju su prekrasnim izvedbama oduševile okupljenu publiku.

Nagradu za osvojeno prvo mjesto uručio je predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, gospodin Ivan Lončar, za drugo mjesto nagradu je uručio predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje i direktor Mesne industrije Rakitno, gospodin Ivan Pavković, dok je nagradu za treće mjesto ručio predsjednik Športskog saveza općine Posušje i ravnatelj Osnovne škole Ivana Mažuranića Posušje, gospodin Zvonimir Širić. Nagradu za najboljeg igrača uručio je predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, gospodin Vlado Kraljević, a najboljim igraćem proglašen je Franjo Delić iz pobjedničke ekipe Toni benz Vir. Nagradu za najboljeg golmana uručio je sudac turnira, gospodin Ante Lončar, a najbolji golman turnira je Dejan Rašić iz ekipe Fitnes centar Sports Art Proteini.Si. Nagradu za najboljeg strijelca turnira uručio je sudac turnira, gospodin Hrvoje Erceg, a najbolji strijelac turnira je Danijel Mikulić iz ekipe Young Boys Mrvelji. Nagradu za fari play ekipu i najboljeg voditelja ekipe uručio je u ime organizatora, jedan od organizatora, Tomislav Lončar, a najboljim voditeljem ekipe proglašen je Dado Ivanković, voditelj ekipe Rakitno, dok je nagradu fair play ekipe osvojila ekipa Malonogometni klub TIĆI iz Širokog Brijega.

Na kraju večeri bilo je izvlačenje tombole.

Organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli organizaciju turnira!!!

OGLASI

Loading