Select Page

Total Body Workout u Posušju!

Total Body Workout u Posušju!

Ono što je već duže vrijeme svijetski trend napokon je stiglo i u Posušje. Od 01.4.2017god. u prostoru bivše teretane “Body” preko puta doma zdravlja u Posušju, kreće “Total Body Workout”.

O čemu se točno radi? “Total Body Workout” je program koji ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim vježbačima, koji žele učvrstiti svoje tijelo I postići dobru mišićnu definiciju, a pritom se i dobro zabaviti, razonoditi i opustiti.

Opterećenje i tempo rada lako se prilagođava, rizik od povreda je mali, a korist velika – povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih skupina, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sustav (zbog čega je pogodan i za osobe koje imaju problema s koštano-zglobnim strukturama) i povećava aerobna izdržljivost.

Posebnost ovog treninga je u tome što istovremeno djeluje na reduciranje masnog tkiva, oblikovanje i podizanje tonusa tijela te povećanje snage i izdržljivosti. Jednostavnije rečeno, Total body workout Vas vraća u top formu.

Treninzi će biti vođeni i dirigirani pod budnim okom dipl.fizioterepeutkinje Josipe Begić te mag.fizičke culture Ivanom Bešlićem. Od njih smo doznali kako su za početak predviđene tri grupe, isključivo za žene, koje će trenirati tri puta tjedno; Ponedjeljak, Srijeda I Petak u terminima od 18, 19 i 20h. Više informacija i kako se prijaviti možete dobiti na njihovoj službenoj stranici “Total Body Posušje”. Možemo samo naglasiti kako za sada vlada veliki interes i preporučujemo svim zainteresiranima da se što prije jave ili raspitaju je li ovo onaj kotačić koji njihovo tijelo treba da spremno dočeka ljeto koje nam dolazi.

Kontakt telefon: 063-185-627 Ivan

OGLASI

Loading