Select Page

TRADACIONALNA POSUŠKA VEČER: Očuvati svoj identitet…

TRADACIONALNA POSUŠKA VEČER: Očuvati svoj identitet…

U utorak (21. srpnja 2015. godine) u restoranu Astoria u Posušju u sklopu manifestacije „Posuško lito 2015“ održana je Tradicionalna posuška večer u organizaciji Vijeća mladih općine Posušje.

Voditelj programa bio je Jozo Kolobarić, koji je sve prisutne pozdravio u ime domaćina, te rekao nekoliko riječi o samom projektu.

O kulturni i tradiciji našeg kraja i našeg naroda, te očuvanju identiteta, govorili su don. Ilija Drmić i fra. Milan Lončar.

Program su, pjesmom, uveličale najmlađe članice Kulturno-sportskog društva Raktino, od kojih su neke pjevale i Svetom Ocu za vrijeme posjete Bosni i Hercegovini u Sarajevu.

Predsjednik Vijeća mladih općine Posušje, Mate Lončar, uručio je zahvalnice za suradnju Udruzi gospodarstvenika Posušje, Udruzi osoba s invaliditetom Posušje i Organizaciji policajaca IPA ŽZH. Zahvalnice za dugogodišnji rad s mladima uručene su gospođi Heleni Lončar, gospođi Jasminki Petric, gospođi Radici Leko, fra Mariu Knezoviću, gospodinu Ljubi Kovač, gospođi Vinki Jukić i gospođi Anđelki Begić.

Pokrovitelj ove večeri bila je općina Posušje, na čelu s načelnikom općine gospodinom Brankom Bagom.

Posušje.net

OGLASI

Loading