Select Page

Trener Ćorić i napadač Begić uoči utakmice s Igmanom!

Trener Ćorić i napadač Begić uoči utakmice s Igmanom!

HŠK Posušje sutra u 16:30 h u okviru 22. kola 1. lige Federacije BiH na svom Mokrom Docu dočekuje FK Igman Konjic. Podsjetimo Posušje je vodeći klub lige s 46 bodova, 8 više od prvih pratitelja TOŠK-a i Goražda.

Uoči te utakmice održana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili trener Denis Ćorić te napadač Dominik Begić.

Prvo je govorio trener i rekao da je Igman trenutno u negativnoj seriji ali da se radi o dobroj ekipi u kojoj ima igrača koji su osvajali i Premijer ligu te da njihovo mjesto na tablici ne pokazuje realnu kvalitetu no da uz respekt oni idu odigrati novu dobru utakmicu i uzeti 3 boda.

Nakon njega riječ je preuzeo Begić koji je naglasio odličnu atmosferu u momčadi te je rekao da će se sve u ovoj utakmici pitati Posušja i da ako budu pravi kao do sada neće biti problema u sutrašnjoj utakmici.

Nakon toga krenuli su odgovarati na pitanja prisutnih novinara.

Ćorić je o kadru ekipe rekao da se vraćaju kapetan Landeka i Josip Barišić te da konkurira Kovačević a da Bešlić, Buhač i Ante Serdarušić nisu još spremni do kraja.

Na pitanje o velikoj prednosti na vrhu i tome da ih svi već vide kao prvake trener kaže da on gleda drugačije, da slabo prati medije i koncentriran je na teren. Ne priča o ljestvici sa svojim igračima nego o ponajprije sutrašnjoj utakmici.

Uslijedilo je pitanje o igračkom kadru općenito na koje je trener bio kratak i jasan te rekao da je zadovoljan tim što ima i da svako pojačanje pokazuje svoju kvalitetu i igra sve bolje iz kola u kolo.

Begić se složio da nema nikakvog opuštanja da svaki igrač daje i dalje sve od sebe i da idu po 3 boda svaku utakmicu.

Na pitanje o pozicijama koje je odigrao ove sezone kaže da je prirodno centralni napadač no da je trener vidio da doprinosi na krilu te da i tu uživa igrati, kako kaže igrao bi i beka da treba za ekipu te je naveo primjer Stipića koji je krilo a cijelo vrijeme igra beka.

Za kraj je Dominik rekao kako im fali publika kao i svima te da se nada da će moći doći što prije i uživati u svemu.

Radioposusje.na (foto: HŠK Posušje)

OGLASI

Loading