Select Page

Trener Denis Ćorić i Josip Barišić uoči povijesne utakmice HŠK Posušje!!!

Trener Denis Ćorić i Josip Barišić uoči povijesne utakmice HŠK Posušje!!!

Sutra u 17:30 h nogometaši HŠK Posušje igraju utakmicu predzadnjeg 29. kola 1. lige Federacije Bosne i Hercegovine u kojoj će na Mokrom Docu dočekati Bratstvo Gračanicu. Nema ova utakmica rezultatskog značaja jer je Posušje već od prije osiguralo naslov prvaka i ulazak u Premijer ligu BiH nakon 12 godina izbivanja no utakmica će sigurno imati svoju draž zbog drugih razloga, naime nakon utakmice će uslijediti dodjela trofeja te velika fešta igrača s navijačima koji su i pušteni na tribine nakon dugo vremena te su ulaznice u prodaji, recimo i to kako će ova povijesna utakmica za HŠK Posušje i dodjela nagrada biti u izravnom TV prijenosu na Arena Sport.

Uoči ovog susreta održana je konferencija za medije na kojoj su nam se obratili trener Denis Ćorić i iskusni branič Josip Barišić.

Prvo je riječ imao trener koji je rekao: Ulazimo u završnicu prvenstva, zadnja nam je ovo domaća utakmica, dolazi nam ekipa koja po formi u zadnje vrijeme igra najbolje u ligi. Utakmica je bez nekog velikog rezultatskog značaja ali to ne znači da ćemo ući lagano, želimo se pokazati u najboljem svijetlu i obradovati navijače koji će biti prisutni. Što se tiče igračkog kadra svi dečki su na raspolaganju i odabrat ćemo najboljih 11. Atmosfera je prava slavljenička i nadam se da će tako ostati i poslije utakmice.

Nakon njega riječ je preuzeo Barišić koji se nadovezao: Bratstvo je jedina ekipa u ligi koju još nismo pobijedili tako da je to motiv da shvatimo utakmicu maksimalno ozbiljno. Atmosfera u ekipi je stvarno odlična i jedva čekamo sutrašnju utakmicu da napokon pred navijačima proslavimo taj naslov kako treba.

Nakon toga su uslijedila pitanja novinara. Treneru je postavljeno pitajte o igračkom kadru za sljedeću sezonu a on je potvrdio da već ima uvid tko će od trenutnog kadra moći igrati i Premijer ligu te da zna na koje pozicije ciljano žele pojačanja, rekao je da će sigurno dovesti nekoliko igrača i definitivno biti tvrd orah svima u Premijer ligi.

Josip Barišić na pitanje o ostanku u klubu sljedeće sezone kaže da može kao i kapetan Landeka obećati da je na raspolaganju klubu ali da će na kraju prvenstva sjesti i sve dogovoriti, rekao je i to kako je velika razlika između Premijer lige u kojoj ima ogromno iskustvo i ove 1. Federacijske lige te je potvrdio riječi trenera da se trebaju pojačati.

Za kraj konferencije glasnogovornik Leo Vlašić potvrdio je da će HŠK Posušje dobiti licencu i igrati Premijer ligu na Mokrom Docu, rekao je da stadion kojeg su jučer predstavili kreću raditi već od ponedjeljaka etapu po etapu te se zahvalio navijačima u ime kluba na velikoj podršci kao što kaže već je prodano preko 1500 ulaznica za sutra.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading