Select Page

TURNIR MZ: Rakitno uvjerljivo, neizvjesno među ostalim ekipama!

TURNIR MZ: Rakitno uvjerljivo, neizvjesno među ostalim ekipama!

Večeras su na rasporedu utakmice četvrtog dana Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2023.

Dok su u tijeku tri večerašnje utakmice, iza nas su dvije uzbudljive večeri.

Posebno je bilo zanimljivo na drugoj večeri gdje smo mogli vidjeti tri iznimno izjednačene utakmice gdje se pobjednik nije znao da posljednje sekunde.

Za iznenađenje večeri definitivno se pobrinula ekipa Batina, koja je nanijela poraz četverostrukom prvaku turnira, ekipi Rastovača Polje. Bilo je 3:2 za Batin.

U drugoj utakmici istim rezultatom Vinjani su savladali Kovače, dok su Grad i Broćanac remizirali 1:1 u posljednoj utakmici druge večeri.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni na trećoj večeri. U golijadi Graca i Gornjih Jukića, Gračani su slavili sa 5:3. U drugoj utakmici ove skupine Marasov Brig i Vir su odigrali bez pobjednika 3:3. Dosada su na turniru najviše pokazali prošlogodišnji pobjednici ekipa Rakitna koje je došla do druge pobjede i time osigurala prolaz među osam najboljih. Bili su uvjerljivi protiv uvijek neugodne i nepredvidljive Durmišuše s visokih 4:0.

OGLASI

Loading