Select Page

U ČAST BISKUPA PERIĆA: Dva kardinala, brojni nadbiskupi i biskupi iz BiH i Hrvatske

U ČAST BISKUPA PERIĆA: Dva kardinala, brojni nadbiskupi i biskupi iz BiH i Hrvatske

Svečana akademija i sveta misa prigodom obljetnice posvete katedrale i 50. obljetnice svećeništva biskupa mostarsko-duvanjskog i apostolskog upravitelja trebinjsko-mrkanskog mons. Ratka Perića upriličena je u Mostaru.

Svečana akademija i predstavljanje knjige „Ljubav koja ne prestaje“ upriličena je u katedralnoj dvorani, a zatim je održana svečana Euharistija u mostarskoj katedrali, javila je KTA. Knjiga koja je predstavljena nosi naslov „Ljubav koja ne prestaje“, a tiskana je kao 157. po redu u „Biblioteci Crkve na kamenu“.

Njezin naslov je prerečena misao iz „Hvalospjeva ljubavi“, koji je napisao apostol Pavao u svojoj Prvoj poslanici vjernicima u gradu Korintu (1 Kor 13,8), a glasi: „Ljubav nikada ne prestaje.“ A njezin sadržaj sastoji se od tekstova, koji su djelo različitih autora, i opisuje važne teme iz života, susreta i duhovnosti blaženoga Alojzija Stepinca. Kako prenose mediji, na svečanosti su sudjelovala dva kardinala, brojni nadbiskupi i biskupi iz BiH i Hrvatske, te predstavnici hrvatskog naroda sa svih razina u BiH.

Abcportal.info

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading