Select Page

U nedjelju 12. hodočašće na biciklima u čast sv. Ante

U nedjelju 12. hodočašće na biciklima u čast sv. Ante
Tradicionalno hodočašće na biciklima u čast sv. Ante na Humcu kraj Ljubuškog bit će upriličeno u nedjelju, 7. lipnja.

Organizacijski odbor je sukladno uvjetima nastalim zbog koronavirusa donio odluku da se ovogodišnje, 12. izdanje manifestacije održi u izmijenjenom obliku.

Ove godine neće biti organiziranog okupljanja biciklista u Mostaru i Čitluku, kao i tradicionalnog druženja na Čeveljuši.

Ovogodišnja simbolična vožnja polazi iz Ljubuškog do Mostara i nazad prema Ljubuškom.

Biciklistički klub Ljubuški je ove godine organizirao simboličnu vožnju, jer nismo htjeli da se ovaj važan event ove godine preskoči. Članovi Biciklističkog kluba Ljubuški vozit će turu od Ljubuškog do Mostara s početkom u 6 sati. Iz Mostara će nam se priključuju biciklisti iz Biciklističkog kluba Mostar te se nastavlja vožnja prema Ljubuškom u 8:30 sati, kazali su iz BK Ljubuški.

Dodali su kako će biciklistički klubovi Metković, Čitluk, Široki i Posušje podržati spomenuti event te im se pridružiti na misi.

Oni pozivaju sve bicikliste iz svih dijelova Hercegovine i šire, da se u nedjelju iz svojih mjesta upute prema Ljubuškom – svetištu sv. Ante na Humcu i prisustvuju svetoj misi u 11 sati u sklopu koje će biti i blagoslov biciklista.

(Fena)

OGLASI

Loading