Select Page

U POSUŠJU OTVOREN PRVI REHABILITACIJSKI CENTAR

U POSUŠJU OTVOREN PRVI REHABILITACIJSKI CENTAR

Sjedilački način života dovodi do problema s mišićno koštanim sustavom i sve većim brojem osoba s zdravstvenim poteškoćama u tom dijelu. Kao rezultat potrebe za pružanjem zdravstvene kineziterapije nastao je rehabilitacijski centar  GoodLife Health,  koji se nadovezuje na već postojeći GoodLife fitness centar, te skupa s njim čini sinergiju fizioterapije i kineziologije. Centar je smješten u prizemlju trgovačkog centra Feniks u Posušju.

Voditeljica centra je doktorantica Ana Bakula mag.fiziot. Centar djeluje kao multidisciplinarni tim s glavnim partnerom Rehabilitacijskim centrom „ŽIVOT“ iz Mostara. Nudi usluge invidualnih i grupnih programa korektivne gimnastike, koja se najviše primjenjuje kod djece koja imaju nepravilno držanje (skolioza, kifoza), osoba nakon različitih koštanih operacija, te drugim tjelesnim i anatomskim oštećenjima. Također će se kroz centar provoditi popularne  EMMETT i BOWEN tehnike,  koje se najčešće koriste za otklanjanje bolova u leđima.

Inovacija u centru je fizioterapija u ginekologiji, koja uključuje programe vježbi za trudnice, vježbi nakon poroda, te masaže trudnica. Centar obuhvaća sve dobne skupine.

Osim praktičnog dijela centar će se baviti edukacijom i promocijom zdravlja, gdje je planirana prva edukacija za trudnice u svibnju pod nazivom „Sve što bi jedna trudnica trebala znati“ pod vodstvom mag.med.teh. Božane Marijanović. Naša vrata su Vam uvijek otvorena. Zajednički poboljšajmo zdravlje i kvalitetu života.

OGLASI

Loading