Select Page

U Posušju svečano otvoren Studio Jelica – najekskluzivniji i najmoderniji frizerski salon u regiji

U Posušju svečano otvoren Studio Jelica – najekskluzivniji i najmoderniji frizerski salon u regiji

Frizerski salon za žene i muškarce Studio Jelica svečano je otvoren u ponedjeljak navečer na novoj lokaciji u Posušju na adresi Domovinskog rata 10.

Riječ je o najekskluzivnijem i najmodernijem salonu u Hercegovini, ali i šire.

Tim stručnog osoblja na čelu s vlasnicom Jelicom Koštro već 15 godina prepoznatljiv je diljem Hercegovine i Dalmacije, ali i šire.

Jelica i njezin tim već dugi niz godina odlaze u svijet na brojne edukacije kod najpoznatijih svjetskih frizera te neprocjenjivo stečeno znanje i iskustvo donose u Hercegovinu i prenose ga u svoje kreacije o čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti.

Veliki broj gostiju bio je na gala otvaranju koje je počelo blagoslovom i molitvom don Ivice Borasa, župnika župe svetog Jure u Viru.

Potom je uslijedio i službeni čin otvaranja novog salona Studija Jelica, a vrpcu su svečano presjekla Jelicina djeca Marina i Marko.

Brojni gosti potom su prvi put zakoračili u najmoderniji salon u regiji te su bili oduševljeni. Uz čestitke Jelici i njezinoj vrijednoj ekipi, uslijedilo je druženje uz bogat catering.

Studio Jelica je ovlašteni prodavač, u suradnji s Frizerlandom, najekskluzivnijih svjetskih brendova Kérastase i L’Oréal Paris.

Od srca se zahvaljujem svima koji su bili dio ovoga projekta. Ovim putem želim se zahvaliti građevinskoj tvrtki Dusgrad, arhitektici Maji Ramljak iz PS Produkcije te svim poslovnim suradnicima i kolegama.

Posebno se zahvaljujem obiteljiprijateljima i rodbini te mojim klijentima bez kojih sve ovo ne bi imalo smisla. Drago mi je da je upravo veliki broj klijenata bio na svečanom otvaranju novog salona i što su na taj način iskazali povjerenje našem Studiju, izjavila je za portal Jabuka.tv vlasnica Jelica Koštro.

Radno vrijeme Studija Jelica je od 8:00 do 20:00 sati svim danima osim nedjelje i ponedjeljka. Također, Studio Jelica ne radi za vrijeme blagdana i praznika.

Studio Jelica možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a svoje termine i informacije, osim preko društvenim mreža, možete rezervirati na broj: +387 63 864 045

OGLASI

Loading