Select Page

U tijeku su prijave za MNT sv. Ivana Rakitno

U tijeku su prijave za MNT sv. Ivana Rakitno

11. lipnja 2020. počinje tradicionalni Malonogometni turnir sv. Ivana Rakitno. Prihod od turnira bit će usmjeren za uređenje školskih svlačionica. Prijeve ekipa traju do utorka, 9. lipnja 2020. do 20 sati, kada će se u prostorijama OŠ Ante Brune Bušića u Rakitnu održati izvlačenje parova. 

Ekipe su razvrstane po kategorijama seniora, pionira i limača. Uplata po ekipi za seniore iznosi 150 KM, 50 KM za ekipe rođenih 1.1. 2005. i mlađe, dok je za rođene 1.1.2009 i mlađe turnir besplatan. U svim kategorijama bit će dodijelljene nagrade za najbolje ekipe i pojedince turnira. 

Informacije i prijave na kontakt 063 845 980 i 063 164 621

“Nakon uspješnog završetka nastave i ove godine organiziramo tradicionalni rakitski malonogometni turnir. Cijeli prihod od turnira bit će utrošen za završetak školskih svlačionica! Dođite i podržite nas!”, poručuju organizatori. 

radioposusje.ba 

OGLASI

PRODAJA STANOVA I GRAĐEVINSKIH PARCELA

[slb_exclude]Investitor izgradnje, društvo Domusgradnja oglašava prodaju stanova i građevinskih parcela. U novoformiranom naselju u Ulici Mile Bošnjaka (Jukića njive) u tijeku je izgradnja višestambene zgrade s ukupno 16...

Loading