Select Page

Učenici Područne škole Dubrave u posjetu posuškim institucijama i ustanovama

Učenici Područne škole Dubrave u posjetu posuškim institucijama i ustanovama

Protekli petak, u Općinu Posušje pristiglo je veselo malo izaslanstvo učenika Područne škole Dubrave, koje se u pratnji učiteljice Mirjane Đerek, uz kratko predstavljanje, upoznalo sa službama Općine.

Tako su vidjeli šalter salu, ured općinskog načelnika, a najviše su se zadržali u općinskoj vijećnici. Nakon što su izabrali svog malog načelnika i predsjednicu vijeća održali su kratku sjednicu s jednom točkom Dnevnog reda – Prijedlog Odluke o ponovnom posjetu Općini Posušje. Točka je jednoglasno usvojena, sjednica završena, a đaci su, nakon okrjepe uz sokove i slatkiše i nezaobilazno fotografiranje za uspomenu pozdravili se s domaćinima. No to nije bio kraj njihovom obilasku Posušja. Nakon Općine, na red je došao posjet Osnovnoj glazbenoj školi, Gradskoj knjižnici fra Petar Bakula, vrtiću Bajka i Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi.

OS DUBRAVE6

Vjerujemo kako će današnji izlet mališanima ostati u lijepom sjećanju. Želimo im dobar uspjeh u školi, a učiteljici da se i sljedeće godine vidimo u Posušju s novom generacijom učenika.

opcina-posusje.ba

OGLASI

Loading