Select Page

Učenici srednje strukovne škole osvojili turnir u Mostaru

Učenici srednje strukovne škole osvojili turnir u Mostaru

Od 1. do 5. listopada, u parku Zrinjevac u Mostaru odigravao se streetball turnir, na kojem su sudjelovali učenici naše strukovne škole i učinili nas ponosnima pobjedivši u finalu ekipu iz Čitluka.
Posebno za ovu priliku u mostarskom parku je postavljen montažni košarkaški teren sa tribinama. Projekat se radi u suradnji sa Sportskim savezom grada Mostara, a projekat su podržali Beko, Argeta, Konzum, Apolo Škola, i Sky Cola.
Za ovogodišnje natjecanje, prijavljeno je 56 ekipa iz 24 osnovne i srednje škole; iz Mostara, Posušja, Čapljine, Stoca, Širokog Brijega, Čitluka i Bune. Tijekom pet dana turnira odigrano je preko 100 mečeva u pet konkurencija.
Učenici koji su našu Srednju strukovnu školu predstavili na turniru “BEKO S.KETCH STREET BASKETBALL – MOSTAR 2016” su: Ante Kovač 1.g, Josip Penava i Josip Ramljak 2.g i Dražen Čutura 4.c uz pratnju profesora, Vladimira Čuture i Ivice Markote. Oni su od prvog dana natjecanja do posljednjeg redali pobjedu za pobjedom došavši do finalne utakmice koju su odigrali s protivničkom ekipom Srednje škole fra Slavka Barbarića, Čitluk.

 

OGLASI

Loading