Select Page

Udruga dijabetičara u ŽZH obilježava Svjetski dan šećerne bolesti

Udruga dijabetičara u ŽZH obilježava Svjetski dan šećerne bolesti

Udruga dijabetičara u Županiji Zapadnohercegovačkoj u suradnji s lokalnim Domovima zdravlja, i ove će godine obilježiti Svjetski dan šećerne bolesti. Program će se odvijati u ponedjeljak, 14. studenog u Posušju u prodajnom centru „Oli“ u vremenu od 9-11h.

U ostalim općinama u našoj županiji: u Širokom Brijegu na Trgu širokobrijeških žrtava (na mostu) u vremenu od 9-11h, u Grudama u centru ispred trgovine „DM“ u vremenu od 9-12h, u Ljubuškom ispred zgrade Općine u vremenu od 9-11h.

Pozivaju se svi zainteresirani da u tom periodu na licu mjesta provjere razinu šećera u krvi kao i krvni tlak. Medicinsko osoblje i članovi udruge će također biti na usluzi za bilo kakvu informaciju vezanu za kontrolu šećerne bolesti.

Predavanje u Širokom Brijegu

U večernjim satima, s početkom u 19h, u Narodnoj knjižnici Široki Brijeg na Trgu Gojka Šuška biti će upriličeno predavanje na temu šećerne bolesti. Predavači će biti doc. dr. Irena Sesar, predstojnica Klinike za očne bolesti, prim. dr. Srećko Miličević, spec. obiteljske medicine, dr. Marijana Musa, spec. obiteljske medicine, mag. nutr. Nevena Pandža, nutricionistica.

Iskoristite priliku, sudjelujte i upotpunite znanje u području šećerne bolesti.

posusje.net

OGLASI

Loading