Select Page

Ukinuta Eronet srijeda, ali i dalje srijedom u CineStaru u pola cijene!

Ukinuta Eronet srijeda, ali i dalje srijedom u CineStaru u pola cijene!

Ako ste uvijek čekali srijedu kako bi odlazili u kino to ćete i dalje moći, ali nećete morati slati poruke! Naime, akcija “Eronet srijeda” važila je do prošle srijede 14. siječnja i ona je ukinuta.

Međutim, nije ukinuta pogodnost da se srijedom u mostarskom Cinestaru mogu filmovi pogledati u pola cijene. Od sad ćete moći gledati filmove srijedom povoljnije – točnije za 4,5 konvertibilne marke, ali nećete morati slati nikakav SMS.

“Akcija Eronet srijeda vrijedila je do jučer. Zasad nemam informacija hoće li biti budućih akcija s Eronetom, ali od iduće srijede vrijedi nova akcija – Moja Cinestar srijeda. Ona je već bila aktivna u Cinestaru Bihać i od iduće srijede aktivna je u Cinestaru Mostar”, kaže za Bljesak.info upraviteljica multipleksa Cinestar Ivana Rajić.

Moja Cinestar srijeda još je i pristupačnija za korisnike Cinestara od dosadašnje akcije iz više razloga. Naime, više se ne mora slati SMS i ne zakida korisnike drugih mobilnih mreža, a uz to broj karata koje se mogu kupiti je neograničen.

(Bljesak.info)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading