Select Page

Uspješan nastup najmlađih članova HŠK Posušje u Mostaru

Uspješan nastup najmlađih članova HŠK Posušje u Mostaru

U Mostaru je 8. travnja 2018. održan dvodnevni turnir u malom nogometu za djecu U10 (2007. i mlađi) i U8 (2009. i mlađi) na kojem su sudjelovale 33 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Turnir se održao u organizaciji Arena Sport Centra Mostar koji je bogatim programom proslavio drugu godišnjicu postojanja.

Dječaci HŠK Posušje rođeni 2007.godine, koje void trener Ljubo Crnogorac, igrali su vrhunski nogomet i uspjeli ući u polufinale s odigrane četiri utakmice bez poraza. Nogometaši Posušja su u svojoj skupini (C) izborili prvo mjesto te iza sebe ostavili ŠN AS Međugorje, HNK Čapljinu i NK Slogu Ljubuški.

U četvrtfinalu porazili su HNK Tomislav TG. Polufinalna utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja no više sreće prilikom izvođenja jedanaesteraca imali su malonogometaši Zrinjskog u crvenim dresovima koji su slavili 3:4 dok su u borbi za treće mjesto slavili nogometaši Zrinjskog u plavim dresovima.Drugo mjesto pripalo je ekipi HNK Grude.

Naši malonogometaši zaustavljeni su u svojoj kategoriji od 17 ekipa nakon četiri utakmice bez poraza te tako osvojili četvrto mjesto. Polučili su izvrstan rezultat odigravši sve utakmice dinamično i borbeno, s pregršt dobrih poteza i golova.

Između utakmica imali su vremena prošetati starogradskom jezgrom grada Mostara. Nisu propustili priliku posjetiti Stari most i ovjekovječiti fotografijama skokove s hercegovačkog dragulja.

Posušje.net

OGLASI

Loading