Select Page

Uspješan nastup Poskoka u Vukovaru

Uspješan nastup Poskoka u Vukovaru

Završio je i ovogodišnji međunarodni taekwondo turnir VUKOVAR OPEN 2016 koji je okupio oko 500 natjecatelja iz nekoliko država.

Na njemu je nastupio i taekwondo klub POSKOK iz Posušja koji se okitio sa 5 medalja i 2 pehara. Najuspješniji posušak bio je kadet do 49 kg Ilija Jukić koji se sa tri pobjede se okitio zlatnom medaljom i titulom najboljeg kadeta turnira. Od njega je u finalu iste kategorije izgubio njegov klupski kolega Matej Bešlić koji se okitio srebrom sa predhodne dvije pobjede. Kadetkinja do 51 kg Ružica Crnogorac sa dvije pobjede osvojila je zlatnu medalju dok su kadet do 45 kg Slavo Jukić i juniorka do 68 kg Marija Crnogorac osvojili brončane medalje.

img-20161126-wa0023

Posuški kadeti su zauzeli 3 mjesto u kategoriji kadeta i kadetkina te za to dobili simbolični pehar u obliku vukovarskog tornja.

img-20161126-wa0022

“Osim sportskog karaktera odlazak na ovaj turnir koji posjećujemo svake godine imao je i prijateljski ali i domoljubni karakter. Naši članovi sa svojim roditeljima obišli su mjesta stradanja hrvata u Vukovaru te na taj način izrazili svoje suosjećanje i podršku. Poskoke je na ovo natjecanje vodio pomoćni trener Marin Begić sa članovima uprave kluba.

img-20161126-wa0011

Zahvaljujem se našim sponzorima rent a car BGL COMMERCE I EUROMATERIJALI d.o.o. na podršci i sponzorstvu a našim borcima i treneru čestitam na sportskom uspjehu i časnom predstavljanju našeg kluba i Općine Posušje.

img-20161126-wa0015

Ovo je bio zadnji turnir u ovoj godini a sljedeću nedjelju nas očekuje demo nastup na humanitarnoj priredbi za malog Petra pa koristim priliku da još jednom pozovem sve taj dan u Gradsku sportsku dvoranu u Posušju u 18.00 sati.” – rekao je za naš portal Petar Boban, glavni trener kluba.

OGLASI

Loading