Select Page

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024.!

Večeras započinje malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024.!

Večeras započinje još jedno izdanje Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje 2024., koje se igra u sklopu Posuškog lita 2024., u organizaciji Športskog saveza općine Posušje.

Ždrijeb skupina održan je 27.lipnja u posuškoj Kinodvorani, gdje su u izvlačenju skupina aktivno sudjelovali predstavnici ekipa. Ove godine na turniru će nastupiti 18 ekipa, podjeljeni u četiri skupine.

Naslov brani ekipa Rakitna, koja večeras otvara prvu večer malonogometnog turnira protiv ekipe Rastovača polje. Drugi će snage odmjeriti Durmišuša – Batin, a prvu večer turnira zatvaraju Broćanac i Rakitno Sutina. Svaku večer igraju se tri utakmice, a zadnja dva dana turnira igrat će se četiri utakmice. Prva utakmica počinje u 20 h , druga u 21 h a ona posljednja u 22h. Sve se utakmice igraju na terenu OŠ Ivana Mažuranića.

Nagrade su i ove godine predviđene za prva tri mjesta. Tako će ekipa koja ove godine osvoji turnir, uz pehar i medalju, dobiti i novčanu nagradu u iznosu od 2 000 KM. Novčanu nagradu u iznosu 1 000 KM dobit će drugoplasirana ekipa, dok će trećeplasirana ekipa dobiti novčanu nagradu u iznosu od 500 KM. Drugo i treće mjesto također uključuju medalje i pehar. I ove godine proglasit će se najbolji strijelac, igrač i vratar.

Predsjednik Športskog saveza općine Posušje Ante Jukić vjeruje da će i ove godine turnir biti kvalitetan; „ Ovo je već tradicionalno jaki turnir sa sjajnim ekipama i svake godine stasaju mladi i perspektivni momci. Nadamo se dobroj posjećenosti, sjajnoj atmosferi i lijepom vremenu. Novčana sredstva od turnira će i ove godine biti uložena u projekte od važnosti za naše mlade“, kazao je Jukić za Radio Posušje.

Najbolja ekipa ovogodišnjeg izdanja Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje predstavljat će Posušje u Ligi Hercegovine, čiji je ovogodišnji domaćin Ljubuški.

U nastavku vam donosimo cjelokupan raspored utakmica po skupinama, a igrati će se u terminima od 20 sati, 21 sat i 22 sata.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading