Select Page

Velika akcija za maturante slabijeg imovinskog stanja

Velika akcija za maturante slabijeg imovinskog stanja

Nekoliko žena iz Mostara, nastoje u međusobnoj suradnji prikupili su haljine, odjela,cipele, nakit i sve ono što je potrebno kako bi srednjoškolcima, koji nisu u mogućnosti da navedene troškove snose sami, omogućili smo da zablistaju maturalnoj večeri.

Prošle godine smo se bazirali samo na Hercegovačko-neretvansku županiju ali naša akcija se proširila na cijelu BiH. Pomogli smo preko 100 maturanata.

”Svi smo danas svjesni težine vremena u kojem živimo. Od rođenja preko školovanja pa do zapošljavanja i svega ostalog. Zato smo mi cure/žene odlučile da veliki dan o kojem svi sanjamo, a to je matura, učinimo nezaboravnim onim maturantima koji to sebi nemogu priuštiti tj. oni koji su slabijeg imovinskog stanja”, poručile su žene.

Jedna od organizatora akcije Mateja Lovrić u grupi je objavila da i ove godine će nastojati da što veći broj maturanata usreće. Sve što treba jednoj maturantici i jednom maturantu ovoj akciji poklanjamo Haljine, Odjela, Obuću, Nakit, Torbice, Make up, Nadogradnju noktiju i Frizuru.

”Svi vi koji znate nekoga da sebi ne može priuštiti troškove oko maturalne večere slobodno nas kontaktirajte na 063950738 ili kroz grupu u inbox naših profila a mi ćemo se potruditi da tim maturantima osiguramo da zablistaju tu noć”, sve o maturantima ostaje anonimno i molimo vas da se u što većem broju javite, jer sramota nije da vam pomognemo. Poručile su žene.

OGLASI

Loading