Select Page

VELIKI DERBI NA OTVARANJU PRVENSTVA: Zastrašujuće Posušje dočekuje jaki Klis

VELIKI DERBI NA OTVARANJU PRVENSTVA: Zastrašujuće Posušje dočekuje jaki Klis

Ove nedjelje počinje još jedno izdanje Druge lige FBiH – Jug. Nakon dva mjeseca odmora nogomet se ponovno vraća na Mokri Dolac.

Već u prvom kolu pred nogometašma HŠK Posušje je veliki derbi, u nedjelju im na noge dolazi viceprvak FK Klis. Za službenu klupsku stranicu utakmicu su najavili glavni trener Slišković i povratnik u momčad Begić.

“Ekipu Klisa jako respektiramo jer znamo sa kakvom ekipom oni raspolažu i da će oni, uz Tomislav i nas, voditi veliku bitku za naslov prvaka. Velika prednost im je iskustvo, te su jako čvrsti u duelima, a o njihovim manama ćemo pričati nakon 90’ min u nedjelju.” – rekao je Dominik Begić.

Prvaci ovaj susret dočekuju potpuno spremni i nikad optimističnije ulaze u novu sezonu s nekoliko novih pojačanja i povrataka bivših igrača. Svakako su jedan od glavnih pretendenata za naslov.

“Najprije bi pohvalio svoje igrače na radu u proteklom periodu tj. pripremama. Mislim da smo i tjelesno i psihološki spremni za početak prvenstva. Što se tiče ekipe Klisa tu se nema šta novo reći. Odlično posložena ekipa organizacijski i igrački. Prošli su nas put pobjedili na Mokrom Docu moram, istaknuti zasluženo, ali je to još jedan motiv više za nas da u ovom susretu pokažemo da smo bolja ekipa.” – najavio je utakmicu glavni trener Leo Slišković.

Ovim putem iz kluba pozivaju sve navijače da u što većem broju pohode Mokri Dolac i budu dvanaesti igrač našem klubu.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 26.8.2018.g u 17:30h na Gradskom stadionu Mokri Dolac.

Ulaz je slobodan.

Posušje.net/HŠK Posušje

OGLASI

Loading