Select Page

VETERANI: Posuški derbi pripao Rakićanima

VETERANI: Posuški derbi pripao Rakićanima

Počela je nova sezona Regionalne nogometne lige veterana.

Prvo kolo odmah je donijelo posuški derbi između veterana HŠK Posušje i NK Rakitna. Na vrućem gostovanju na Mokrom docu Rakićani su deklasirali domaćina rezultatom 1:3 te tako na najbolji mogući način startali u novu sezonu.

Pobjeda je tim veća jer se su slavili nad višestrukim pobjednicima ove lige, ekipe koju čini mnoštvo bivših profesionalnih nogometaša i tako im nanijeli prvi poraz nakon punih 17 mjeseci.

Trener Dado Ivanković se ovaj put odlučio za već provjeren sustav 4-4-2. Na vratima je bio Pere Tokić, stoperski par, možemo slobodno reći i najbolji par u ligi, činili su Željo Markota i Joža Ivanković, lijevo u obrani Boro Zlomislić, desno Željko Marijanović, sredinu terena držali su Ivan Šarić, Darko Ivanković, Marin Markota i trener igrač Dado, i u napadu naravno Damir Mihalj i Dane Pavković.

Na klupi su tako ovaj put ostali Ante Pavković, Željko Pavković, Jure Pavković, Fra Stjepan, Ante Dumančić, Drago Sabljo, Iko Šudrović, Željko Ćurdo i Šime Rezo.

Budući da je imao dovoljno kvalitetnih igrača na klupi, trener Rakitna se odlučio za visoki presing tijekom čitave utakmice što je u potpunosti zbunilo domaćine koji su postigli dva autogola. Autor trećeg pogotka za goste bio je Damir Mihalj. On je prekrasnim udarcem u rašlje sa nekih 18 metara skinuo paučinu iznad glave Tomislava Bašića.

Posušje.net/NK Rakitno

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading