Select Page

VIDEO: ‘Hrvatski Curry’ postigao 61 tricu zaredom!

VIDEO: ‘Hrvatski Curry’ postigao 61 tricu zaredom!

Svratili smo na trening Cibone dan prije utakmice s ruskim Jenisejem (večeras u 19 sati), uzeli izjavu od trenera Damira Mulaomerovića a zatim predsjednika Ace Petrovića, no cijelo vrijeme nam je pažnju krao zvuk paranja mrežice na drugom kraju terena.

28-godišnji košarkaš Cibone Ivan Siriščević prvi je izašao na parket, namjestio istetoviranu ruku i počeo gađati trice kao sumant. Nakon što je pogodio sedam trica zaredom okrenuli smo kameru prema njemu i počeli snimati. Nije nam se dalo brojati, ionako smo mislili da neće dalje od desetak. Pravi cinični Hrvati.

No bio je to dan kada je Bog rekao ”danas će Ivan Siriščević biti bolji šuter od najboljeg na svijetu Stepha Curryja”. Zavalio se i Bog osobno na trosjed, promješao koktel i počeo brojati zajedno s nama. Kako je Siriščević gađao tako su se suigrači okupljali zabezuknuti s druge strane terena.

Na kraju se zaustavio na 68 pogođenih trica i to iz kuta! U videu imate njih 61, a za ovih sedam nam vjerujte na riječ i uživajte! Curryjev rekord je inače 77 zaredom, ali sa središnje pozicije. Voljeli bi vidjeti ima li netko tko ih je iz kuta pogodio toliko kao Siriščević…

POGLEDAJTE VIDEO

dnevnik.hr

OGLASI

Loading