Select Page

Virani nakon tri godine pobjedili susjede, Podbila – Ričice

Virani nakon tri godine pobjedili susjede, Podbila – Ričice

Posljednjih 13 godina, redovito pred blagdan Velike Gospe održavaju se prijateljski susreti sportskih prijatelja iz Vira, Podbile, Zavelima i Ričica. Svi dosadašnji susreti završavali su nogometnom utakmicom ovih selekcija, koja je i danas odigrana na stadionu Mokri dolac u Posušju.

Lijepo, sunčano i ne pretjerano toplo vrijeme izmamilo je dosta gledatelja na trebine prelijepog sportskog centra u Posušju, koji su uživali u igri starih nogometnih šmekera.

U ovoj lijepoj i pravoj sportskoj utakmici domaćin, to jest ekipa Nk Vira bila je bolja i pobjedila svoje sportske prijatelje s rezultatom 3:0.

DSCF5516

Pomenut ćemo da je prvo je mrežu gostiju zatresao Anđelko Đelo Ramljak, prelijepim golom u 18 – oj minuti susreta. Potom je isti strijelac na dodavanje Ivana Ike Čambera pogodio u 9 minuti nastavka, da bi konačan rezultat postavio spretni i brzonogi Jerko Ćesić – Ljudina, 5 minuta prije kraja utakmice.

Vir je odigrao vrlo dobru i taktički zrelu utakmicu u kojoj gosti bez obzira na pomoć nekoliko bivših prvotimaca iz Talijanske serije A, nisu imali izglednih šansi za nadmudriti danas raspoložene Virane.

Tradicionalno i prijateljsko druženje uz obilje gange i drugih pjesama nastavljeno je u restoranu Astorija Posušje.
Sljedeće druženje zakazano je iduće godine u isto vrijeme, a domaćin će biti nogometna ekipa i prijatelji Podbile, Ričica i Zavelima.

Posušje.net/M. Bešlić

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading