Select Page

VJEČNA LJUBAV: Bili 71 godinu u braku, na kraju i umrli na isti dan

VJEČNA LJUBAV: Bili 71 godinu u braku, na kraju i umrli na isti dan

Ovaj dvojac je utjelovio legendarnu pjesmu Novih fosila “Ljubav koja nema kraj”, Naime, njihova priča je jedinstvena i neviđena zato što nakon dugih 71 godina braka, umrli su zajedno, na isti dan, u razmaku od točno 12 sati.

Herbert Delaigle umro je u petak u 2:20 sati, a njegova je žena Frances preminula u 14:20 na isti dan. Kako piše Wrdw.com, upoznali su se dok je njemu bilo 22 godine, a njoj 16.

– Frances je tada radila u jednom lokalnom kafiću i stalno sam je tako viđao. Nisam mogao maknuti pogled s nje. Napokon kad sam skupio hrabrosti i pozvao sam je na spoj- ispričao je Herbert u jednom intervjuu prošle godine. Za prvi spoj ju je odveo u kino, a godinu dana nakon toga i zaprosio, a ona je, kako kaže, momentalno i s lakoćom pristala.

Njegova je supruga ispričala kako umalo do vjenčanja nije ni došlo zbog toga što Herbert uvijek kasni. Stigli su sat vremena prekasno u crkvu i nakon dugo nagovaranja, svećenik je popustio i odlučio ih ipak vjenčati.

– Kupio sam je za pet funti- našalio se Herbret u intervjuu. Frances je dodala kako ju suprug usrećuje i nasmijava cijeli život, čak i s 93 godine.

U petak dok su oboje preminuli, njihova je obitelj rekla medijima kako je divno što su nakon toliko godina provedenih zajedno i dalje skupa u raju.

vecernji.ba

OGLASI

Loading