Select Page

VLADA ŽZH ZA NOVO KRILO ŠKOLE I DVORANU OPĆINE POSUŠJE ODOBRILA 180.000 KM!

VLADA ŽZH ZA NOVO KRILO ŠKOLE I DVORANU OPĆINE POSUŠJE ODOBRILA 180.000 KM!

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na svojoj 23. sjednici održanoj u Širokom Brijegu, odobrila je novčana sredstva za sufinanciranje infrastrukturnih projekata.

Sukladno poziciji ”Kapitalni prijenosi drugim razinama vlasti” planiranoj u Proračunu Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu, Vlada je odobrila novčana sredstva za sufinanciranje infrastrukturnih projekata u Gradu Širokom Brijegu, Općini Posušje i Općini Grude.

Tako su za projekt “Unaprjeđenje lokalne obrazovne infrastrukture dogradnjom škole i izgradnjom športske dvorane“ u Općini Posušje odobrena novčana sredstva u ukupnom iznosu od 180.000 KM.

Podsjetimo kako je nedavno Vlada Republike Hrvatske, preko Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, financijski podržala isti projekt s iznosom od 115 tisuća eura.

“Na taj način se polako zatvara financijska konstrukcija za početak raspisivanja natječaja za izradu glavnog projekta i početka radova prve faze na novom krilu i dvorani nove osnovne škole fra Petra Bakule” – poručili su ispred Ureda načelnika Općine Posušje.

OGLASI

Loading